Säsongerna börjar rulla igång

Våra blåvita damer har inlett den här säsongen väldigt starkt. Först 9-0 mot SDE, därefter en knapp förlust i lördags mot LHC, 2-3, men snabb revansch igår när man slog samma LHC med hela 7-2.

Det ger alltså 6 poäng och en målskillnad på 18-5 (+13) på 3 matcher och en andraplats i serien.

Serien haltar redan ordentligt, lagen har spelat allt mellan 1 och 5 matcher. Brynäs har bara spelat 1 match och LHC har 5.

Luleå toppar just nu med maximala 12 poäng på sina 4 spelade matcher.

I botten hittar vi Djurgården och Göteborg, båda två med 0 poäng efter 3 matcher, Djurgården med -11 i målskillnad, Göteborg med hela -24.

Leksand fortsätter säsongen med dubbelmöte i Stockholm nästa helg, Djurgården på lördag och AIK på söndag.

J20 inledde sin säsong nu i helgen med 3 matcher på lika många dagar. Tufft så klart, men det blev ändå 4/9 poäng, när man först förlorade 1-3 mot Timrå under fredagen, sedan tappade 2-0 till 3-4 efter sudden mot samma Timrå, Timrås kvittering fram till 3-3 med 59 sekunder kvar att spela. Sedan studsade man tillbaka och slog Modo med 4-1 under söndagen.

Dessa resultat gör att laget nu parkerar på 7:e plats med sina 4 poäng. Det är dock bara 4 poäng upp till serieledande Timrå, men samtidigt bara 4 poäng ner till Mora och Skellefteå i botten, som båda har 0 poäng efter 3 matcher.

J20 fortsätter säsongen med ytterligare två hemmamatcher på fredag och lördag, då i ett dubbelmöte mot Luleå, som just nu är 4:a med 6 poäng.

 

Nu är det bara herrarna vi väntar på och de inleder, som ni säkert vet, mot Tingsryd kl. 19:00 i tegera arena på fredag, be there!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0