Nytt bottennapp

Leksand är inget topplag i Allsvenskan just nu. Det var svagt för en vecka sedan mot Västervik och ikväll var det om möjligt ännu svagare. Det var dessutom sämsta publiksiffran på sex år mot Västervik och ikväll var det ännu sämre, så ett nytt bottenrekord då med andra ord, bara 3 092 åskådare. Det var med andra ord fler tomma än fylda stolar i arenan och det den fåhövdade publiken fick se bidrog nog inte direkt till att locka fler framöver heller, för det var riktigt, riktigt blekt.
 
Leksand tog visserligen ledningen efter drygt 17 minuter i andra perioden, den egentligt enda farliga chans man hade i andra perren.
 
Hästens kvittering kom dock i tredje och det var fullt rättvist. Hästen spelade visserligen inte heller bra, enligt Pelle Marklund från Radiosporten var det en av de sämsta matcher han hade sett under de senaste säsongerna, så det var lika dåligt från båda håll och att Hästen till slut kunde avgöra i förlängningen var inte alls orättvist, även om det lika gärna hade kunnat vara Leksand som avgjorde.
 
Därmed står Leksand på 8 poäng efter fem matcher och parkerar på sjunde plats i tabellen. Just Hästen passerade i och med den där bonuspoängen, men då har Hästen en match mer spelad, så vinner Leksand sin restmatch går man upp till fjärde plats, där just nu Karlskoga befinner sig, efter ännu en trepoängare ikväll när Västerås besegrades med 4-2.
 
4-2, eller 2-4, vann också modo med i Karlskrona, efter tre mål på fem minuter i tredje perioden. Det gör att Modo petar ner Oskarshamn till tredje plats i tabellen, trots en väldigt stabil IKO-seger ikväll med klara 0-4 mot Almtuna, som däremot inte har öppnat den här säsongen något vidare. Faktum är att man faktiskt är ny jumbo i serien med 3 poäng på fem matcher. Tingsryd och Västervik delade på poängen när lagen möttes i Tingsryd nu ikväll och det i kombination med Almtunas förlust gjorde att både Tingsryd och Västervik passerade Almtuna i tabellen. 
 
AIK toppar fortfarande tabellen med 15 poäng. Man har alltså redan nu nästan dubbelt så många poäng som Leksand och på söndag möts lagen. Just nu känns det bara som den matchen kan sluta på ett sätt, men man vet aldrig förrän "the fat lady sings", för nu ikväll lyckades Södertälje faktiskt hämta upp till synes kassaskåpssäkra 3-0 för AIK till 3-3. AIK tog förvisso bonuspoängen fullt rättvist, efter 37-16 i skott, men ändå väldigt starkt av SSK att hämta upp 0-3 till 3-3. Inte bra för Leksand, som möter just Södertälje nu på fredag i Scaniarinken.
Det låter som om du kanske har compartment i dina  underben. Musklerna i underbenen ligger i olika fack och när man tränar sväller musklerna och om man då samtidigt har trånga fack blir det syrebrist i musklerna vilket gör ont. Tyvärr hjälper inte rehab då, utan man måste gå in och klyva facke för att få mer plats. Alternativt köra annan konditionsträning, tex cykling där man använder låren mer. Hör om du kan få en remiss till en ortoped i Linköping som kan göra en bedömning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0