2:a omgången av Slutspelsserien spelades nu ikväll och såhär gick det där:

Almtuna - Björklöven 2-4
Pantern - Oskarshamn 2-5
Södertälje - AIK 5-3

AIK hade ju ledningen i serien inför kvällens omgång och man hade också både 0-1 och 1-2 i Södertälje, men hemmalaget kom tillbaka och kvitterade 2 gånger om. Sedan tog man ledningen i 3:e perioden och även om AIK kvitterade genom Anton Holm med inte ens 5 minuter kvar att spela så var det ändå Södertälje som avgick med segern när Thomas Valkvae-Olsen gjorde 4-3 med 18:26 på klockan. 5-3 kom sedan också i öppen kasse.

Även i Malmö och Uppsala fick vi se vändningar. I Malmö hade Pantern 1-0, men Oskarshamn vände på steken och vann till sluut ganska enkelt med 5-2, efter 2 sena mål i 3:e perioden. I Uppsala vände Björklöven 1-0 och 2-1 till seger med 4-2, vilket också gör att man ligger havk i häl på Oskarshamn, som nu toppar Slutspelsserien efter 2 spelade omgångar.