BIK nära jätteskräll

Igår spelades då match 1 i den andra direktkvalserien, den mellan rögle oc Bofors, och lite, eller väldigt mycket, överraskande så var det BIK som tog ledningen i 1:a perioden. Viktor Ejdsell bombade in både 1-0 och 2-0 för bortalaget, en ställning som stod sig enda in i 3:e perioden. Rögle skapade nästan ingenting framåt efter Bofors båda mål och i hela 2:a perioden, inget av värde iaf, men i 3:e perioden fick man precis den start man behövde. Ludvig Rensfeldt spräckte Emil Kruses nolla redan efter 39 sekunder och sedan fortsatte måleen att komma i en strid ström under några minuter. Edwin Hedberg satte 2-2 efter 03:11, Felix Schütz satte 3-2 efter 04:04 och Simon Ryfors satte 4-2 efter 07:40. BIK gav dock inte upp och med några minuter kvar att spela var man oerhört nära en reducering, men Anders Lindbäck stod för en helt galen räddning, där han på något vis fick ut ett benskydd och räddade helt öppet mål. Annars hade det varit 4-3 där. Nu blev det inte det och Almen Bibic kunde istället punktera matchen med 5-2 i öppen kasse.

Skönt för Rögle och nu tror jag det ska till väldigt, väldigt mycket för att BIK ska rubba Rögle här. det här var nog deras chans och man var inte långt ifrån att faktiskt fixa 1-0 i matcher. Nu blev det inte så och jag tror inte att Rögle släpper det här greppet...