Södertälje imponerade

Södertälje skrällde ikväll och slog serietvåan Bofors med 5-2 i Nobelhallen. Anton Holm gjorde 0-1 i 1:a perioden och sedan ökade Adam Hansen, Måns Lindbäck och Erik Ullman på till 0-2, 0-3 och 0-4 innan BIK reducerade. Innan dess hade man också bytt målvakt. Andrew Engelage, som har varit så stabil under säsongen, men som här bara hade en räddningsprocent på 77,78%, byttes ut och Emil Kruse kom in. Då gjorde Södertälje 5-1, innan Theodor Lennström reducerade och fastställde slutresultatet 2-5 med 9 minuter kvar att spela. imponerande av Södertälje måste jag säga, starkt! De här båda segrarna, Modo i onsdags och Bofors idag, lär stärka själbförtroendet ordentlit inför vad som komma skall...

Dagens resultat:
Bofors - Södertälje 2-5
Västervik - Vita hästen 3-0

2 relativt sena mål för Västervik i 1:a perioden bäddade för segern. Jonas Fransson/Ludvig Engsund höll nollan och Västervik har nu bara 4 poäng upp till Bofors. Man passerar faktiskt Timrå med bättre målskillnad och är bara 1 poäng bakom Pantern. Det lär bli ett riktigt race där om den där 2:a platsen här mot slutet. 4 lag inom 4 poäng just nu. Pantern och Västervik möts dessutom på måndag. Bofors gästar Umeå och Timrå gästar södertälje. Lär bli spännande matcher vill jag lova...