Björklövens första seger

Björklöven sparkade Tomy Jonsson efter 0-4-förlusten mot Västervik tidigare i veckan. Jonsson hängde löst redan efter förra säsongens misslyckande, men han fick stanna kvar även till den här säsongen. Efter 5 raka förluster fick han dock foten och upp som headcoach klev istället ass. coach och det blev seger direkt. Igår vann Björklöven nämligen sin 1:a match för säsongen, när Vita hästen slogs tillbaka med 2-1 på bortais. Starkt av Löven, som därmed klättrar förbi Västerås i tabellen och upp på 13:e plats. Det är dock fortfarande 2 poäng upp till Mora över sträcket och Mora har dessutom 1 match mindre spelad än vad Löven har, så bra ser det fortfarande inte ut, men det var iaf ett steg åt rätt håll.

Gårdagens 3 resultat:
Vita hästen - Björklöven 1-2
Timrå - Tingsryd 4-0
Almtuna - Oskarshamn 1-2 SD

Almtuna hade 1-0,inför den 3:e perioden och långt in i densamma och när Oskarshamn gick för en kvittering i slutskedet av matchen drog man istället på sig ett lagstraff för för många spelare på isen, Erik Källgren klev tillbaka in mellan stolparna och det såg kört ut. Istället lyckades ändå Nicolas Deschamps, trots allt, få in kvitteringen i boxplay och sedan avgjorde lånet från Frölunda, Pontus Widerström, 02:54 in i förlängningen. Snacka om att bli rånade på 2 poäng för Almtuna. Att släppa in 1-1 i boxplay med 14 sekunder kvar att spela, det ska man bara inte göra. Aj aj aj...

Timrå fortsätter att ånga på i toppen av tabellen. När Tingsryd hade chans att närma sig vann Timrå istället övertygande med 4-0. Johan Matsson höll nollan och tog 17/17 skott han fick på sig. Tim Sandberg i Tingsrydskassen hade det betydligt svettigare, räddade 35 skott, men släppte ändå 4 förbi sig. Det var kort sagt en ganska klar Timrådominans och Timrå toppar nu tabellen med 17 poäng, 5 före 2:an Västervik, men då har Västervik 2 matcher mindre spelade än Timrå i nuläget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0