HV upp över sträcket

Som jag skrev igår var det en riktig ödesmatch mellan Karlskrona och HV71 nu ikväll. Seger för KHK och man skulle bara vara 1 poäng bakom HV. Seger för HV och KHK skulle vara 6 poäng bakom närmsta lag, Modo, och precis så blev det. HV tog ledningen i 2:a perioden. Karlskrona kvitterade visserligen med sedan satte Eric Kristensen 2 mål på exakt samma sätt bakom Linus Fernström i Karlskronakassen, båda 2 snyggt serverade av mattias Tedenby, som nu har stått för 6 poäng på 2 matcher. Grymt av "Teden", som verkligen börjar komma igång. Chris Abbot ökade på till 1-4 och matchen var stängd. Karlskrona fick visserligen in en reducering i 3:e perioden, men närmre än så kom man inte och det blev därmed lagets 7:e raka förlust...