Tingsryd vann igen

Trots att man hamnade i underläge med både 0-1 och 0-2 när Almtuna kom på besök till Nelson garden arena igår. Tingsryd reducerade i 2:a perioden och i 3:e perioden visade man styrka när man vände på steken och slutligen kunde ta hem matchen med 3-2. Starkt av Tingsryd, som nu har 45 poäng. Det är 18 fler än Leksand och jag tror att man mycket snart har säkrat sitt kontrakt yill nästa säsong...

Gårdagens och kvällens matcher:
Tingsryd - Almtuna 3-2
AIK - Björklöven 4-1
Pantern - Oskarshamn 1-4

Både på Hovet och i Malmö isstadion var det egentligen inget snack om saken. AIK hade 1-0 efter den 1:a perioden och ökade på till 2-0 i den 2:a. Löven reducerade visserligen, men när Jonathan Andersson gjorde 3-1 i 3:e perioden, då var det ridå ner för Björklöven. I Malmö fick Pantern en kanonstart på matchen när man gjorde 1-0 redan efter 2 minuter, men 3 minuter senare hade Oskarshamn kvitterat genom Viktor Öhman. Samme Öhman gjorde sedan både 1-2 och 1-3. Ett äkta hattrick gjorde han alltså och Oskarshamn vann ganska enkelt matchen till slut. Kanske börjar verkligheten komma ifatt Pantern nu? Tror faktiskt inte det dröjer jättelänge innan man är indragna i det där getingboet där bakom på allvar...