Sämsta publiksiffran i Fjällräven center

När LHC kom på besök till Övik och Fjällräven center tidigare ikväll noterades den sämsta publiksiffran där sedan arenan öppnade 2006, 3763 åskådare. Det är nästan 1000 personer färre än vad som på senaste har sett Leksand - AIK, Leksand - Tingsryd och Leksand - Pantern. et är värt att notera...

Matchen då?
Ja, LHC tog ledningen efter bara dryga minutens spel. Modo kvitterade sedan när Noah Welch gjorde sitt 1:a mål i Modotröjan, och man tog sedan ledningen med 2-1 i den 2:a perioden, men LHC kvitterade och återtog ledningen i 3:e perioden. Modo lyckades dock kvittera och fick med sig 1 poäng, men LHC tog ändå bonuspoängen i sudden.

Kvällens matcher:
Modo - Linköping 3-4 SD
Djurgården - Örebro 0-2

Örebro var inte överläget på Hovet, men det var bortalaget som hade marginalerna med sig och när djurgårdrn tryckte på för 1-1 gjorde man istället 0-2 och sedan orkade hemmalaget aldrig ikapp igen.