Kvällens Allsvenska matcher

Almtuna vinner med 4-0 för 2:a hemmamatchen i rad, senast mot Hästen, nu mot Sundsvall. Man gjorde 3-0 i 1:a perioden och ökade på till 4-0 i 2:a perren och sedan var matchen stängd.

Alla resultat:
Almtuna - Sundsvall 4-0
Pantern - Vita hästen 2-3 str

Pontus Sjögren gjorde debut i Panternkassen, han är ju utlånad från Malmö efter sin skada, men det blev ändå förlust. 1 poäng fick man dock med sig efter att erik Nyström kvitterat i powerplay i 3:e perioden. Kevin Eljestål kunde dock avgöra på straffar för Hästens del och Norrköpingslaget är därmed uppe över sträcket igen, förbi Mora, även om Mora har 1 match mindre spelad än vad Hästen har. Almtuna del rycker ifrån Pantern och lagen där bakom, man är nu 4 poäng före Pantern, 2 bakom Bofors, men Bofors har också en match mindre spelad.