Vita hästen - Oskarshamn 3-0
Mora - Almtuna 5-1
Sundsvall - Bofors 2-4
Asplöven - Timrå 2-3

Tung, tung förlust för Asplöven, som hade ledningen med 2-1 efter den 2:a perioden, men där Timrå vände i sista. Segermålet kom med 26 sekunder kvar att spela. 3 blytunga poän för Timrå, som därmed går förbi just Asplöven i tabellen. Det innebär också att om Leksand vinner ikväll igen är Asplöven nere under sträcket.

Almtuna rivstartade i Mora och hade några jättelägen redan under de första minutrarna av matchen, men det var mora som gjorde mål och efter 3-0 fick Charlie Torstensson nog och Jonas Johansson klev in mellan stolparna. Det häjälpte dock inte. Nog för att Almtuna till slut fick hål på Jakob Johansson, men mycket mer än så var det inte och även Mora tog 3 blytunga poäng och är nu uppe på playoffplats. Vinner Leksand över Lövn och AIK slår Pantern ikväll är man också över det där sträcket efter halva serien, vilken är spelad efter ikväll.