effektivt Brynäs vann i Malmö

Malmö var inte ett dugg sämre än Brynäs när de senare gästade Malmö arena under lördagen. Faktum var att man t.o.m. vann skotten med hela 33-19, men ändå var det brynäs som vann matchen med 0-3. Brynäs var effektiva, samtidigt som Bernhard Starkbaum i Brynäskassen storspelade, + att man hade ribba och stolpar på sin sida. Som jag har sagt hur många gånger som helst, det symboliserar verkligen ett lag i medgång och ett lag i motgång.

Gårdagens samtliga resultat:
Malmö - Brynäs 0-3
Karlskrona - Rögle 0-3
Luleå - HV71 1-4
Djurgården - Frölunda 5-2
Växjö - Linköping 3-2
Färjestad - Skellefteå 1-5

Rögle tog mycket, mycket viktiga poäng i nykomlingsmötet mot Karlskrona, som väl ändå hade god smak i munnen inför matchen, efter 2 raka matcher med poäng, men här var det stopp. Lars Volden motade alla 34 skott, höll nollan och Rögle tog 3 blytunga poäng och är nu faktiskt 11 poäng före Modo under sträcket, 15 poäng före Karlskrona.

I Karlstad spelade Mattias Ritola sin 1:a match för Skellefteå och han gjorde mål direkt. sista spiken i kistan satte han i nät bakom Lars Haugen. Då var dock matchen redan mer eller mindre stängd. Andrew Calof's 0-3-mål kan man nog säga stängde matchen. ett mål som videogranskades länge och väl, med tanke på hur och om han styrde in pucken med skridskon. Det dömdes dock mål och detta var då kort efter att Färjestad fått ett 1-2-mål bortdömt.

Djurgården fick stryk med 3-0 nere i Göteborg i fredags, men knappt ett dygn senare studsade man tillbaka ordentligt och vann övertygande på Hovet mot Frölunda med klara 5-2. Det var Frölundas 2:a förlust under ordinarie matchtid den här säsongen.

Det Djurgården klarade av klarade dock inte LHC av. Växjö vann med 0-1 i Saab arena i torsdags och här gick man upp till 3-0 innan LHC vaknade, men man nådde aldrig hela vägen fram. Tuomas Kiiskinen stod för 2 nya mål.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0