Inget lag på full poäng efter 3 omgångar i Allsvenskan

I och med att både Asplöven och Mora, som var de enda 2 obesegrade lagen innan kvällens omgång, tappade poäng ikväll så är det faktiskt så. Efter 3 matcher ligger alla lag i serien inom 6 poäng, för såhär gick det ikväll:

Malmö -Södertälje 3-4 SD
Västerås - Asplöven 2-1
AIK - Almtuna 2-4
Bofors - Oskarshamn 5-2
Karlskrona - Timrå 5-3
Mora - Rögle 0-2

En tung förlust för Malmö, som var det klart bättre laget, men man fick inte in pucken Tim Sandberg i Södertäljemålet.

Västerås tog då sina första poäng i årets serie och är nu inte längre sist i tabellen. Jeremy Williams gjorde båda målen för Västerås och det var därmed Asplövens 1:a förlust den här säsongen.

1:a förlusten blev det också för Mora, då Rögle tog 3 poäng i FM Mattsson arena, när Lars Volden i Röglekassen, som här debuterade, höll kvällens enda nolla.

På Hovet var det skrämmande lite folk, bara drygt 2200 åskådare. Man fick se Almtuna vinna med 2-4, efter att Johan "Honken" Holmkvist blev stor matchvinnare för bortalaget. Därmed hittar vi förra årets SHL-lag, AIK, och Elitserielaget för 2 säsonger sedan, Timrå, sist och näst sist i tabellen. Noterbart är också att Vita hästen har en restmatch, som spelas imorgon, mot Björklöven. Vinner man den klättrar man upp på 8 poäng. Med det är man i sådant fall serieledare efter 3 spelade omgångar. Det är häftigt, även om det inte säger så mycket om hur tabellen och säsongwn kommer att sluta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0