Rögle - Bofors 4-2
Mora - Karlskrona 3-2
Björklöven - Södertälje 3-1
Asplöven - Vita hästen 4-5 SD

Oskarsham satte stopp för Västerås segersvit och direkt är man uppe på 10:e plats i tabellen. Det var aldrig något snack om saken, trots att gasper Kroselj gjorde en jättematch och räddade över 40 skott.

Almtuna fortsätter att plocka poäng. Här blev det 2 pinnar hemma mot Malmö, som fortsatt topppar serien, eftersom att Hästen också tog 2 pinnar uppe i haparanda, i en väldigt svängig match, där Hästen både gjorde 0-1 och 0-2, innan Asplöven vände till 3-2 i 2:a perioden. 12 minuter från slutet gjorde man sedan 4-2, men Hästen gav sig inte, utan reducerade knappa minuten senare och kvitterade med knappt 5 minuter kvar att spela. Sedan kunde Viktor Amnér avgöra för Hästen, 02:06 in i förlängningen.

Mora blev stora vinnare i toppen, eftersom både Malmö, Hästen, Almtuna och Asplöven tappade poäng. Daniel Hermansson nätade 2 gånger och Emil Bejmo satte matchavgörande 3-1 på straff. KHK kröp lite närmre, men nådde aldrig ikapp.

Timrå fortsätter att vinna. AIK hade 0-1 efter 1:a perioden, men Timrå gjorde 2 snnabba i 2:a perren och satte sedan 3:an i tom kasse.

Björklöven vände mot Södertälje på de sista 10 minuterna av matchen. SSK tog tidigt ledningen och såg länge ut att gå mot 3 poäng, men icke. William Quist gjorde 1-1 för hemmalaget efter 12:49 av sista perioden och sedan satte Mark hurtubise 2-1 i powerplay och Lucas Sandström stängde definitivt matchen med sitt 3-1 i öppen kasse.