Mora - Bofors 2-3 SD
Björklöven - Karlskrona 5-3
Asplöven - Södertälje 0-1 str
Almtuna - Vita hästen 1-2

Riktigt dålig publik både i Haparanda och Uppsala. 1078 i Metallåtervinning arena och bara 655 åskådare i arena polarica. Det är nog sämsta noteringen där uppe sedan Asplöven gick upp i Allsvenskan. Någon vidare rolig match fick man inte heller se. Det var en målvakternas kamp mellan Sebastian Idoff, som ju fick foten från just SSK tidigare under hösten, och Tim Sandberg. Den senare gick segrande ur det hela när Rickard Palmberg satte den avgörande straffen.

Hästen vände och vann i Uppsala, när Adam Schmidt satte 1-2 2:35 in i 3:e perioden.

Björklöven gjorde en grym 2:a perioden hemma i T3 center. Man hade 1-1 efter den 1:a perioden, men i 2:a gjorde först Stefan Öhman 2-1, sedan Lucas Sandström 3-1 på straff, Mark Hurtubise 4-2 och Emil lundberg 5-2. KHK lyckades reducera i sista perioden, men närmre än så kom man inte och det var 3 blytunga poäng för Löven, särskilt som AIK och Timrå förlorade. Timrå såg dock ut att gå mot 3 mycket tunga poäng, när man vände 0-2, som Västerås gjorde ganska tidigt, till 3-2, men med 4 minuter kvar satte Erik Andersson 3-3 och 1:36 från slutet hade Västerås vänt tillbaka matchen när Jan Urbas gjorde 3-4. Surt för Timrå, som därmed är sist i tabellen, eftersom att Oskarshamn plockade 2 poäng mot serieledande Malmö, som fortsätter att ha det jobbigt i Oskarshamn. Det är inte många gånger man har tagit poäng där. Nu gjorde man det, men bara 1 poäng. Trots det drar man ju ifrån lagen bakom, eftersom att Karlskrona nollade och Mora också bara fick med sig 1 poäng frå mötet med Bofors. Rögle och Västerås var egentligen de stora vinnarna, då de tog 3 poäng. Rögle slog enkelt tillbaka AIK, som såg ut att vara på väg uppåt i tabellen för ett tag sedan, men nu har det vänt igen och man är bara 2 poän före IKO under det negativa kvalsträcket.