NECO lämnar föreningen

Idag blev det klart att Leksands båda tränare, Niklas Eriksson och Christer Olsson, båda lämnar föreningen. I år har Christer varit headcoach, förra året var det Niklas. Niklas var dessutom med och tog SM-guld med J20 för 2 säsonger sedan.

Den nya tränarduon består av f.d. tredjetränaren, Andreas Appelgren, och sportchefen Tommy salo, som kommer agera ass. coach vid sidan av Appelgren resten av säsongen.
Jag vet inte vad jag ska tycka om detta. Känns som en liten skräll. Trodde både Niklas och Christer satt tämligen säkert i båten, men när offensiven inte har lossnat på i stort sätt hela säsongen, då fick högre poster nog, tyvärr, skulle jag nog ändå vilja säga. Det känns inte bra att sparka tränare mitt under säsongen och ersätta dem med nytt blod i båset. Spelarna har vant sig vid NECO och nu blir det en ändring på det. Vi får se vad resultatet blir av detta. Klart är i alla fall att resultaten inte gick Leksands väg under kvällens 6 matcher, som kompleterade Leksands match mot Sundsvall igår. Såhär gick det:

Bofors - Södertälje 5-1
Almtuna - Malmö 1-4
Mora - Borås 5-4
Örebro - Västerås 1-2
Troja - Tingsryd 4-1
Rögle - Oskarshamn 6-3

Ruskigt starkt av Bofors att fullkomligt köra över SSK med hela 5-1. Framförallt 2:a perioden var bra där, som Bofors vann med 3-0.

Ett ännu starkare intryck gav dock Västerås, som slår Örebro, i Behrn arena med 2-1. Riktigt starkt! De resultaten innebär nu att Leksand är 3 poäng och 7 mål från direktplatsen. Dessutom närmar sig Malmö och Rögle bakifrån, även Mora, som trots ett vilt kämpande Borås slutligen lyckades vinna.

Kommentarer
Postat av: Viktkamp

fan borås, ta er samman! ;)

2011-12-03 @ 23:12:37
URL: http://viktkamp.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0