Karlskrona vann ny tät match

I förrgår var det dags för match 2 mellan Karlskrona och Timrå, nu uppe i Timrå. Som ni vet så vann KHK match 1 i sudden.

5 561 åskådare var på plats i NHK arena, men återigen, precis som det var i Karlskrona, blev det en målvakternasw kamp. Det var 0-0 efter den 1:a perioden, men efter halva matchen kunde till slut ändå Joachim Rodin spräcka nollan när han petade in pucken bakom Henrik Haukeland och faktum var att det också blev matchvinnande. För trots att Karlskrona inte hade ett enda skott på mål i 3:e perioden, Timrå vann skotten där med 8-0 och totalt 22-11, så höll KHK ändå emot, eller, rättare sagt, Johan Holmkvist höll emot och har nu släppt in 0,5 mål/match på de här 2 matcherna. Han är med andra ord på god väg att på nytt rädda kvar Karlskrona HK i SHL, precis som han gjorde för 2 säsonger sedan, när han var tungan på vågen mot AIK i direktkvalet den gången, särskilt i inledningen av matchserien, där AIK faktiskt var bättre än Karlskrona. Lite så tycker jag det är här också. Timrå är åtminstone inte sämre, varken i martch 1 eller 2, men man har inte haft de där klassiska marginalerna med sig.

Nu ikväll väntar rond 3 lagen emellan och vi kan väl säga som så, att om KHK vinner ikväll också, då är det 3-0 i matcher och det tror jag inte Timrå hämtar igen. Med andra ord är det ikväll det gäller för det unga Timrålaget...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0