Vilken start för Leffe C

Vilken start det blev för Leffe C, som är ny huvudtränare i Leksand. Det blev klart under matchen mot Timrå i onsdags och ikväll var 1:a matchen för den gode Leif Carlsson i båset och det slutade med vinst med klara 4-0!

Återigen alltså 4 gjorda mål, precis som i onsdags, dessutom säsongens 1:a hållna nolla för Jonas Arntsen.

Leksand skapade dessutom mängder med chanser utöver de 4 målen man gjorde, men Bofors var inte chanslösa de heller. Tvärtom. Man skapade många kvalificerade målchanser, men Arntsen var riktigt bra ikväll!

målen gjordes av, i tur och ordning, Alex Friesen, Mattias Ritola, Fredrik Forsberg och Jesper Ollas.

I övriga matcher så kan vi notera att Timrå vann Västernorrlandsderbyt mot Modo i Fjällräven center med 4-1. Timrå var mycket rappare och snabbare i allting.

Vita hästen åkte på storstryk hemma mot AIK, 2-8, efter att AIK vunnit 2:a perioden med 5-1. Eric Castonguay gjorde där 2 av AIK's mål.

Södertälje fortsätter att ta poäng. 0-2 i Uppsala, George Sörensen håller nollan för 2:a matchen i rad och SSK är nu bara 1 poäng bakom Troja, som förlorade med 4-1 mot Oskarshamn. SSK är dock fortfarande sist, eftersom att Västervik också vann, 2-0 hemma mot Björklöven, men det är ruggigt tätt egentligen genom hela tabellen. Timrå leder på 24 poäng och Södertälje är sist på 11, men det är bara 3 poäng upp till Modo över sträcket för Södertäljes del, så jämnt är det.

Kvällens alla 7 resultat:
Leksand - Bofors 4-0
Modo - Timrå 1-4
Vita hästen - AIK 2-8
Troja - Oskarshamn 1-4
Tingsryd - Pantern 1-0
Västervik - Björklöven 2-0
Almtuna - södertälje 0-2


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0