Jimmie Ericssons comeback

Jimmie Ericsson har ju stått utan klubb sedan det att han inte fick förlängt/inte valde att förlänga med Skellefteå p.g.a. sin skada, men förra veckan var det dags för comeback och den skedde i SK Lejon i Hockeyettan.

Lejon brukar ha typ 150-200 personer på sina matcher.
Mot Kiruna förra veckan kom det drygt 3500 personer!
Snacka om succé!

Jimmie Ericsson då?
Ja, han gjorde 1+1 och gjorde ingen besviken.

Från Hockeyettan Norra kan även noteras att nykomlingen Boden, som fick platsen när Sundsvall valde att lägga ner sin elitverksamhet, är på väg mot Allettan med stormsteg. Man parkerar på 4:e pllats med 28 poäng. Det är 6 poäng ner till Asplöven under sträcket och det är 6 matcher kvar att spela, 5 för Asplöven, så nog ser det positivt ut för Boden ändå.

Hur går det då för Västerås?
De leder Hockeyettan Västra med 39 poäng. Det är dock bara 3 poäng före Lindlöven som är 2:a och det är 6 matcher kvar att spela, så än är inget klart. Att det blir Allettan är dock så gott som klart, för det är 16 poäng ner till Köping under det sträcket.

I Hockeyettan Södra är det faktiskt Kallinge som toppar serien med 38 poäng, men det är tätt, för Vimmerby är 5:a med 33 poäng och sedan är det 7 poäng ner till Halmstad under sträcket.

Hockeyettan Östra toppas inte helt oväntat av Huddinge med 41 poäng. Det är 3 före Visby, men då har Visby en match mer spelad än Huddinge. Däremot är Hudiksvall 3:a med 37 poäng och en match mindre spelad än Huddinge, så det kanske kan bli tätt där uppe i toppen ändå. Ner till Nyköping, som numera heter Nyköpings HF Ungdom, är det dock 17 poäng för Huddinge, så Allettan lär det med stor sannolikhet bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0