Kvalserien till Allsvenskan, Omgång 4

Det tätnar i kvalserien upp till Allsvenskan. Detta efter gårdagens resultat i omgång 4.

Omgång 4

Troja - Kristianstad 0-4
Västerås - Visby 1-3
Södertälje - Huddinge 4-3 str

Troja åker på sin 1:a förlust i den här serien. Det gör man hemma mot Kristianstad. Lagen kännr till varandra, för de har mötts både i grundserien i höstas och i Allettan. Då har Troja vunnit alla matcher, men här var det Kristianstad som var klart bättre och Joel Gistedt höll nollan, tog Trojas alla 28 skott. Kristianstad befester därmed sin 2:a plats i tabellen och är nu bara 1 poäng bakom Troja, som ändå leder serien.

Värre ser det ut för Västerås, som återigen föll hemma. Man förlorade mot Troja hemma och nu förlorar man mot Visby, som därmed tar sin 1:a seger och sina 3 första poäng i kvalserien ö.h.t. Nej, det ser inte bra ut för Västerås och kaoset är nästan totalt, för inte nog med att det går knackigt på isen. Mitt under kvalserien har man nu också sparkat assisterande tränare Tony Sabel. Varför är oklart, men han måste ju ha gjort något, annars sparkar man väl inte en tränare sådär mitt under kvalserien? Sämre läge att göra det i får man leta efter. Det stannade dock inte där, för när Sabel fick foten, då avgick också huvudtränare Christer Olsson. Nej, just nu ser det allt annat än bra ut för Västerås...

För Södertälje ser det inte heller så ljust ut, även om man här fick med sig 2 pinnar, efter att Henrik Thegel kvitterat för SSK i 3:e perioden och Johan Skinnars sedan avgjorde på straffar.

Det gör att tabellen nu ser ut såhär:

1, Troja 9p +3
2, Kristianstad 8p +7
3, Södertälje 6p -1
4, Huddinge 5p -2
5, Västerås 5p -3
6, Visby 3p -4


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0