Modo fortsätter att gå tungt

Igår vann Tingsryd i Fjällräven center med 2-4 och modo har därmed fortfarande inte vunnit hemma i år. Redan efter 01:04 gav Zackary Phillips Tingsryd ledningen med 0-1, en ledning som man ökade på till både 0-2 och 0-3 innan det hade gått 12 minuter. En mardrömsstart för Modo, som tog en timeout och ryckte upp sig lite efter densamma, men närmre än 2-3 kom man aldrig och i slutet kunde Emil Forslund fastställa slutresultatet 2-4.

Gårdagens 3 Allsvenska resultat:
Modo - Tingsryd 2-4
Vita hästen - AIK 4-2
Bofors - Oskarshamn 4-1

Lite överraskande att BIK går och slår Oskarshamn med klara 4-1 får jag ändå säga. BIK har öppnat säsongen sisodär, IKO toppade tabellen innan gårdagskvällen, men nu är det Tingsryd som gör det, 2 mål före Oskarshamn, +3 mot +1.

Hästen kvitterade AIK's ledning 2 gånger om i den 2:a perioden, för det var AIK som inledde målskyttet, men Hästen segade sig ikapp och också förbi i 3:e perioden, när Kruise Reddick satte 3-2 med 3 minuter kvar att spela och August Gunnarsson fastställde slutresultatet i öppen kasse.