Tingsryd kvitterade i dramatisk tillställning

Tingsryd chockstartade den 4:e matchen i den Allsvenska finalserien och gjorde 2 mål på matchens 1:a minut. Därefter bytte Roger Melin ut Gustav Lindwall. Robin Rahm klev in och gjorde det bra, men det var ändå Tingsryd som hade 3-2 med 5 minuter kvar att spela. då plockade AIK målvakten Rahm och tryckte på ordentligt för en kvittering, men man nådde aldrig hela vägen och efter rejäl dramatik, där klockan flyttades tillbaka 1 sekund precis i slutet och AIK då hade 2 sekunder på sig att kvittera istället för 1, kunde Tingsryd ändå hålla undan och man har därmed kvitterat till 2-2 i matcher. Inte nog med det, det står 7-7 i mål, så snacka om att de här båda lagen är jämna, wow säger jag bara!

Tingsryd - AIK 3-2

2-2 i matcher.

Den 5:e och helt avgörande matchen spelas nu ikväll, på Hovet. Hittills har alla segrar kommit på hemmaplan, så kan det trots allt bli så att hemmaplan avgör till fördel för AIK? Ikväl någon gång efter kl. 21 vet vi svaret.