Mora hakar på

Efter att Mora slagit Västerås i kvällens enda Allsvenska match så hakar man på Bofors och Västervik i toppen. Man står på samma poäng som Västervik, men med 6 måls sämre målskillnad. På tisdag möts dessutom de båda lagen i Västervik. Snacka om viktig match!

Ikväll var det dock 0-0 efter den 1:a perioden. Mora gjorde dock både 0-1 och 0-2 i 2:a perioden och såg ut att gå mot en säker seger där ett tag, men drygt halvvägs in i matchen både reducerade och kvitterade Västerås på bara några minuter. Matchen stod sedan och vägde, men med 9 minuter kvar att spela tryckte Mora in ledningspucken igen och satte sedan 4-2 i öppen kasse.

Det innebär som sagt att Mora hakar på toppduon, medan Västerås missade chansen att krypa närmre Almtuna över det nedre kvalsträcket och man är fortfarande 7 poäng bakom Uppsalaklubben.