Ikväll spelades bara 1 match i SHL och 1 i Allsvenskan. därför slår vi ihop de båda inläggen och meddelar att det gick såhär:

Allsvenskan
Västerås - Sundsvall 3-1

SHL
Rögle - Karlskrona 3-2 SD

Inte så mycket att säga om matchen i Västerås. VIK kontrollerade det ganska bra efter att man gick upp till 2-0 i 1:a perioden. Sundssvall förlorar igen och ligger alltjämt sist i tabellen. Tror man får det svårt att klättra över det där sträcket...

I Ängelholm gav Daniel Sylvander hemmalaget ledningen, men Jesper Olofsson, som fortsätter att ösa in mål, kvitterade för Karlskrona och Henrik Nilsson fullbordade vändningen, en vändning som RBK dock kvitterade i sista perioden och visst var det en x-leksing som gjorde det, Patrik Cehlin och 32 sekunder in i förlängningen kunde ivan baranka avgöra för hemmalaget.