Karlskrona är på gång

Ja, Karlskrona ånhar på i Allsvenskan och är nu 3:a i tabellen efter ännu en storseger i helgen, nu mot Bofors. Se nedan, för såhär gick det i helgen:

Timrå - Malmö 3-1
Rögle - Västerås 3-4 SD
Mora - AIK 4-3
Björklöven - Asplöven 1-2 SD
almtuna - Södertälje 3-1
Oskarshamn - Vita hästen 1-2 str
karlskrona - Bofors 6-2

Malmö har definitivt tappat det övertag man hade för några omgångar sedan och både Hästen, Mora och Karlskrona har nu passerat, där Mora ligger klart bäst till, 2 poäng bakom Hästen, men med en match midre spelad.

Här åkte Malmö som synes på ännu en förlust uppe i Timrå och det forna Elitserielaget rotar sig mer och mer bland de 8 främsta, nu på en 6:e plats med sina 32 poäng.

Mora tar ytterligare en seger hemma mot AIK, som kändes på gång där ett tag, men som nu återigen är nere i en svacka och blev ju tidigare under förra veckan utbuade hemma på Hovet när Rögle vann med 1-3. den förlusten följdes upp av en ny förlust här, när Emil Bejmo satte 4-3 i nät bakom Alexander Hamerg med knappt 9 minuter kvar att spela. Tungt för AIK...

Malmö förlorade, Mora vann och Hästen vann, dock efter straffar nere i Oskarshamn, som hängde med bra och också tog ledningen i 2:a perioden, en ledning som Hästen kvitterade i den 3:e och där Riley Armstrong blev matchhjälte för Hästen med sin segerstraff i straffläggningen.

Karlskrona är inne i ett riktigt vinnarstim nu och tog ännu en storseger hemma i telenor arena, nu när Bofors avfärdades med klara 6-2.Det var aldrig något snack om saken och KHK parkerar därmed på en stabil 3:e plats i tabellen.

Almtuna tog också en ny seger och har ett bra läge med 1 match mindre spelad än de övriga. Vinner man den är man uppe på 2:a plats, förbi Malmö, Karlskrona och Mora. Grymt starkt jobbat av Uppsalalaget.

Asplöven vann bladmötet uppe i Umeå, efter att Markus Boman avgjort med 11 sekunder kvar av förlängningen.

Västerås är slutligen på vinnarspåret igen, efter att Rögle besegrats nere i Ängelholm efter sudden, då Dustin Johner fullbordade sitt hattrick, som han påbörjade 1:40 från slutet av matvhen, då han smällde in 3-2 för bortalaget. Kvitteringen kom sedan med 31 sekunder kvar av matchen och avgörandet satte han som sagt sedan i nät bakom olycklige Lars Volden i Röglekassen. Snacka om att bli rånade på 2 poäng...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0