Playoffserien, omgång 2

2:a omgången av Playoffserien spelades också under lördagen och såhär gick det:

Mra - Bofors 6-4
Rögle - Karlskrona 4-2

Bofors har inte inlett dnna serien något vidare. Förlust mot Karlskrona, 6-3, och nu förlust mot Mora, 6-4. 12 mål bakåt på 2 matcher. Inte alls bra för BIK. Tur för dem att man hade med sig 4 poäng in i serien från början, annars hade det inte alls sett bra ut.

Här var det Mora som hade 3-1 efter den 1:a perioden, men när Bofors kom ikapp till 3-3 trodde man nog att bortalaget skulle ta över matchen, men icke. Mora tog sig samman och gjorde 2 mål i 3:e perioden, innan man satte spiken i kistan genom 6-3 i öppen kasse. Bofors snyggade till siffrorna litegrann, men det var ändå 3 poäng till Mora.

i Ängelholm kunde Rögle avgöra fram till 4-2 i öppen kasse genom Kelsey Tessier. 3 mycket viktiga poäng även för Rögle.

Dessa resultat gör att vi efter 1/3 av serien har följande tabell:

1, Rögle 6p +3
2, Karlskrona 6p +1
3, Mora 5p -1
4, Bofors 5p -3

Väldigt, väldigt jämnt som ni ser. alla 4 lag inom 1 poäng och 6 måls skillnad. Snacka om att varje poäng, varje match, varje mål är oerhört viktigt här...