Bofors upp i serieledning igen

I eftermiddags hittade Bofors återigen tillbaka till vinnarspåret när man slog Björklöven ganska enkelt uppe i Umeå arena, eller T3 center, som den numera heter. 0-3 slutade matchen och Bofors är därmed serieledare igen, samtidigt som Björklöven rasar i tabellen och inte alls har någon form just nu.

Såhär gick det i samtliga matcher idag:

Björklöven - Bofors 0-3
Karlskrona - Västerås 3-4 SD
Södertälje - Malmö 1-2 str
Djurgården - Timrå 4-0
Troja - Oskarshamn 3-4 SD
Asplöven - Mora 4-1
Rögle - Almtuna 5-4

Södertälje fortsätter att plocka poäng efter tränarbytet. tyvärr för deras del så kunde Malmö avgöra på straffar. Tur i oturen var dock att Troja också bara plockade 1 poäng. Egentligen tycker man nog, i Trojaläger, att man skulle ha haft 3 poäng idag. Man fick nämnligen ett mål bortdömt. Istället för 2-2 kunde då istället Oskarshamn nästan omedelbart efteråt göra 1-3. Snacka om psykologiskt. trots det kunde man inte knyta ihop det och Troja kunde kvittera i den 3:e perioden.

Djurgården vann enkelt hemma på Hovet mot Timrå, som var totalt utspelat i 2:a perioden. 16-3 slutade skotten där, men Mika Norja i timråkassen storspelade där och då och perioden slutade 0-0. 4-0 stod det dock på tavlan när slutsignalen ljöd. Mycket folk var det på plats också och en enorm hemmaklack. Det var nämligen Järnkaminernas dag och hovet var därmed nästan fullsatt.

asplöven avgjorde mot Mora i 2:a perioden. Jesper Dahlström kom direkt från utvisninhsbåset och istället för att Mora skulle kvittera till 1-1 gjorde Asplöven 2-0. Man stängde också matchen med 3-0 innan perioden var slut. Starkt jobbat.

Karlskrona förlorar 2:a raka hemmamatchen. Visserligen inte i full tid, men förlust efter sudden blev det hursomhelst, efter att västerås visat upp ett sylvasst powerplay. Alla 3 målen tillkom i den spelformen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0