Full omgång av Hockeyallsvenskan

Full omgång av Hockeyallsvenskan spelades under lördagen. Inga förändringar i toppskiktet noterades, eftersom att alla 4, ja, t.o.m. 5, topplagen vann.

Karlskrona - Oskarshamn 4-3

Som sagt, seger för alla 5 lagen i toppen. Mest komfortabelt var det väl för Malmö, som hade det hela under kontroll i stort sätt hela matchen. Pontu Sjögren fick dessutom hålla nollan, igen. Djurgården och Bofors hade också händelserna under kontroll, men det var först i sista perioden som Bofors fick proppen ur. Man vann sista perioden med 4-1. Karlskrona hade det betydligt jobbigare, men trots att Oskarshamn tryckte på ganska bra under i stort sett hela matchen och inte gav upp, trots att KHK hade 4-2 på tavlan, så kunde hemmalaget hålla undan och därmed också vinna. Man är dock fortsatt under sträket, eftersom att de andra 3 där över också vann.

Kring playoffsträcket var Timrå och Asplöven de stora vinnarna. Rögle, Mora, Almtuna och Oskarshamn förlorade ju, liksom Södertälje, vilket var tur för Troja och Björklöven, som också förlorade. Lövens svit är helt otrolug. 14 raka förluster tror jag man är uppe i nu. 14! 0/42 poäng. Det är helt galet...