Rögle sist i Hockeyallsvenskan

Ett gäng Hockeyallsvenska matcher har också spelats i helgen. Såhär har det gått där:

Timrå - Mora 3-0
Västerås - Djurgården 2-0

Det var nog välbehövligt för Timrå att få den där trepoängaren och dessutom hålla nollan. Dock var det bara drygt 2000 personer på plats i E.on arena, vilket är väldigt, väldigt svagt.

Djurgården kom från en 7-2-seger mot Oskarshamn. Nu blev man nollade i Västerås. Kanske en liten kalldusch och minst sagt en känsla av att komma ner på jorden igen. Starkt dock av Västerås.

Almtuna - Björklöven 2-3 SD
Troja - Karlskrona 2-5
Malmö - Rögle 4-3
Mora - Bofors 2-4
Södertälje -Timrå 3-2 str

Rögle, Rögle. Vad ska man säga? Ännu en förlust och faktum är att man nu ligger sist i Hockeyallsvenskan och är det enda lag som inte har tagit en enda poäng såhär långt. Man har 4 poäng upp till Troja, som härmed spräckte Karlskronas målnolla den här säsongen, men som inte lyckades vinna. KHK är därmed fortsatt obesegrat denna säsongen.

Almtuna tar alltså sin 1:a poäng den här säsongen hemma mot nykomlingen Björklöven, även om man hade ledningen med 2-1, enda tills det återstod 5:23 av matchen. Då kom Lövens kvittering. Poäng blev det iaf för Uppsalalaget och det är nog skönt att ha spräckt den där nollan i poängprotokollet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0