Topplagen vann och SSK lämnade jumboplatsen

Både tabellen i SHL och i Hockeyallsvenskan haltar rejält just nu. Särskilt i Allsvenskan är det rörigt med matcher hit och dit och ingen riktig struktur på det hela, eller snarare logik. Under veckan har hittills 5 matcher spelats och såhär har det gått i dessa:

Malmö - Oskarshamn 2-0
Djurgården - Södertälje 1-2
Rögle - Bofors 2-4
Asplöven - Björklöven 2-3
Karlskrona - Timrå 6-1

Djurgården förlorar igen, på Hovet. Nu spelar man inte oavgjort längre, nu förlorar man, vilket så klart är ännu sämre än innan. En mycket, mycket välbehövlig seger för SSK dock, som därmed lämnar jumboplatsen i serien, till förmån för Troja, som dock har en match mindre spelad i nuläget.

Asplöven mötte Björklöven i Coop Norbotten arena och det såg bra ut för Asparna till en början. 1-0 kom i 1:a perioden och 2-0 i den 2:a. I sista perioden rasade man dock ihop och Björkarna kunde vända och vinna. Snöpligt för Asplöven, som ändå kämpade väl.

Karlskrona storsegrade igen. Det var ett tag sedan nu, 2 matcher utan att göra mål dessutom, men nu gjorde man mål. 6st. Det räckte givetvis för att slå Timrå, enkelt.

Tyvärr för KHK så vann även Bofors, igen. Man bara fortsätter att vinna och går fram som en ångvält just nu. Man vinner allting och slår allt och alla. Stort av BIK.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0