Rögle och Björklöven ångar på

Rögle och Björklöven är med stora steg på väg uppåt i tabellen. Det är 2 lag som är i en grym form för tillfället och som bara vinner och vinner. I helgen blev det en ny segervar för de båda lagen. Såhär gick det då:

Djurgården - Västerås 3-2 str
Rögle - Malmö 2-0
Björklöven - Almtuna 6-3
Bofors - Mora 3-1

Rögle håller alltså nollan i Skånederbyt mot Malmö. Starkt jobbat av RBK, som bara ångar på nu efter tränarbytet. Nyckelspelare, som t.ex. Brandon Maxwell i mål, har börjart leverera. Dennis Everberg och Daniel Saar gjorde målen för Rögle.

En annan som levererade var jon Palmebjörk i Björklöven. 4 mål gjorde han under matchen mot Almtuna, där man hade 2-2 inför sista perioden, men där man sedan körde över Uppsalagänget och vann sista perioden med 4-1. Ruskigt starkt av Löven, även om det kanske inte var seriens bästa motstånd.

Djurgården spelade oavgjort, som man brukar göra, om man ska vara sådan. Faktum är dok att Djurgården har ruskigt svårt att plocka trepoängare. Man tar ofta poäng, men det är sällan man plockar hem alla 3 pinnarna. Här hämtade man dock upp 0-2 till 2-2 i sista perioden och sedan kunde man också avgöra på straffar.