Almtuna övertygar och SSK fortsatt sist

Sedan i onsdags har det spelats en del Hockeyallsvenska matcher. Såhär har det gått i dessa:

Rögle - Mora 5-1
Almtuna - Karlskrona 2-0

Rögle tog en storseger till på hemmais. Starkt och viktigt för RBK, som därmed också passerade Mora i tabellen och gick därmed också upp på Playoffplats, för 1:a gången den här säsongen.

Almtuna gjorde dock en ännu grymmare insats. Mot serietvåan Karlskrona höll Erik Hanses nollan och Almtuna tog ytterligare en trepoängare. Snacka om att man är inne i ett flow just nu...

Bofors - Asplöven 6-3
Södertälje - Oskarshamn 2-3
Västerås - Malmö 5-4 str
Björklöven - Djurgården 4-3
Almtuna - Troja 2-3 SD
Mora - Karlskrona 1-0

Bofors bara vinner och vinner. 6-3 mot Asplöven. Nu är man därmed helt och hållet nya serieledare. Karlskrona har visserligen 1 match mindre spelad, men man är 4 poäng bakom nu och därför är BIK nya serieledare. Starkt jobbat av Bofors, som bara vinner och vinner.

Karlskrona, som här förlorade igen. För 2:a matchen i rad blir man dessutom nollade. Inte bra för KHK, som tycks ha tappat formen helt nu, eller så är man bara inne i en stor svacka...

Södertälje är fortsatt sist i serien, eftersom att man föll hemma mot Oskarshamn, samtidigt som både Almtuna och Troja plockade poäng. Det ser mörkt ut för SSK.

Björklöven vände och vann hemma mot Djurgården, inför mycket folk i T3 center. 5007 åskådare. Grymt jobbat av Löven!

Malmö tappade 2 poäng mot Gurkorna. Det får man ändå säga, när man hade 0-3 efter den 1:a perioden. Sedan skadade sig Björn Karlsson, när han krascjade rakt in i sargen, med huvudet före, och Västerås kunde komma ikapp. Kanske inte bara p.g.a. det, men det påverkade säkert Malmöspelarna till viss del.

Timrå - Rögle 3-2 str

Det som förra säsongen var ett Elitseriemöte, men som nu är ett mittenmöte i Allsvenskan. Lite folk var det på plats också. 2188 åskådare i E.on arena. Inte bra för Timrå, mom dock plockade med sig 2 viktiga poäng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0