Matcherna under uppehållet

Här under landslagsuppehållet har det spelats enstaka strömatcher och här nedan har ni resultaten för dessa:

Vita hästen - Timrå 3-2 SD
Mora - Sundsvall 4-3 SD
Bofors - Västerås 4-0

Markus Eriksson svarade för 2+1 när Hästen slog tillbaka Timrå, som ju, tillsammans med Leksand, var seriens mest formstarka lag. De 2 poängen innebär att Hästen klätrar upp till 6:e plat i tabellen och faktiskt bara är 2 poäng bakom Bofors som nu är 3:a med 54 poäng. Detta efter att man snyggt, säkert och stabilt slagit tillbaka Västerås med 4-0. VIK, som har haft det ruskigt tungt i december och bara tagit 4 poäng på 6 matcher. Det gör att både BIK och Oskarshamn nu är förbi och att topptippade VIK bara har 6 poäng ner till Leksand på 9:e plats. Västerås har dock bara spelat 32 matcher. De flesta andra har spelat 33, förutom Hästen, som har spelat 34. Västerås kan alltså gå upp på 59 poäng vid lika många spelade matcher som Hästen och då är man 3:a igen, även om Bofors och Oskarshamn båda vinner sin restmatch, men med tabke på VIK's form på senaste så är det nog inget vi ska räkna med.

Sundsvall hade 0-1 efter den 1:a perioden, men Mora kvitterade i den 2:a och vände på steken i 3:e perioden och ökade också på till 3-1. 3-1 såg ganska säkert ut, men Sundsvall visade en stark moral och krigade sig tillbaka in i matchen och Mathias Månsson fixade 3-3 49 sekunder från slutet, hans 2:a mål i matchen. Det blev visserligen bara 1 pinne för Sundsvall, men det ää starkt att komma tillbaka till 3-3 efter 3-1.

I SHL har det också spelats 1 match:
Malmö - frölunda 0-3

Frölunda gjorde 0-1 redan efter 01:45, men sedan växte Malmö in i matchen och borde kanske ha haft både 1-1 och 2-1, men ruskigt bra målvaktsspel från Lasse Johansson och en del tur gjorde att det fortsatt stod 0-1 och att Frölunda istället kunde göra 0-2 i boxplay, trots 2 ramträffar från Malmös sida. När bortalaget sedan gjorde 0-3 var det lite ridå ner och Malmö hade inte kraft att komma tillbaka efter det. Frölunda firar därmed jul som serieledare med sina 62 poäng efter 27 spelade matcher.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0