Hockeyettanfinalen - Match 1 och 2

i Hockeyettan är Borlänge nu bara en match ifrån kvalserien. Det kan vi konnstatera efter att man slagit Huddinge i 2 raka matcher i Hockeyettanfinalen, först med 7-4 i Björkängshallen och därefter med 5-2 nu ikväll hemma i Borlänge, inför storpublik, 1 115 åskådare i Borlänge ishall. I martch 1 var det Huddinge som tog en tidig ledning. Redan efter dryga minutens spel satt ledningspucken i nät bakom Marcus Hellgren i Borlängekassen, men sedan vände Borlänge till 3-1 innan det var 10 minuter spelat. Huddinge reducerade strax därefter, men närmre än 2-3 och 3-4 kom man inte och Borlänge kunde koppla greppet om den där matchserien. Det greppet hårdnade ytterligare nu ikväll, när man gick upp till 3-0 innan den 1:a perioden var över och ökade på till både 4-0 och 5-0 innan Huddinge kunde reducera 2 gånger om. Närmre än så kom man dock inte och Borlänge kunde vinna matchen med 5-2 och har nu 2-0 i matcher. Man kan alltså avgöra nu på söndag.