Nytt nederlag...

Mitt tips från tidigare idag sprack big time. De enda rätt jag fick var att timrå slog Västervik, efter att Jonathan Dahlen visat upp sig direkt i återkomsten till timrå, när han assisterade Jakob Olofsson fram till matchens enda mål. Därmed klättrar Timrå upp på 20 poäng. Dessutom slog Tingsryd Leksand med hela 6-2. Det var de 2 rätt jag fick. Annars slog Troja Pantern och klättrade upp över det nedre sträcket och upp på 11:e plats, Södertälje vände 0-1 till 2-1 mot Oskarshamn i sudden, AIK tappade 3-3 efter 2 spelade perioder till förlust med 4-7 mot Bofors och Hästen hemmaslog Modo med 3-2, efter ett sennt avgörande signerat August Gunnarsson. Det var Modos 2:a raka förlust, men man är ändå kvar på 4:e plats med sina 14 poäng. Det är 1 poäng bakom Björklöven och Oskarshamn. IKO, som i kraft av sin poäng i Södertälje var över sträcket, tills Löven bärjade bonuspoängen i Uppsala. Så björklöven är nu 2:a, Oskarshamn 3:a.

Leksand ja.
Vad ska man säga?

Det fanns förvisso en del positivt att ta med från den här matchen. Man sköt åtminstone mer än vad man har gjort innan, eller det är fel att säga, för skjutit har man gjort tidigare också, men det var farligare lägen nu och man gjorde dessutom 2 mål. Det är fortfarande klart underkänt, men iaf bättre än 0 mål framåt, som det var senast. Tyvärr hjälper ju inte det när man släpper in 6 kassar bakåt, varav en straff och 2 mål i boxplay. Det var dessutom 2 raka mål i boxplay, i 3:e perioden, när man skulle gå för reducering och kvittering. Både Tingsryds 5-2 och 6-2 kom i spel 4 mot 5 och det är naturligtvis inte godkänt.

Nej, den här matchen är också bara att glömma och se fram mot AIK hemma på söndag. ett AIK som vann 4 raka i inledningen av serien, men som nu har 4 raka förluster. På söndag kommer alltså någon av trenderna att brytas och om det inte blir Leksands trend som gör det, då är jag rädd för att Åkerblom hänger väldit löst...

Leksand halkar i och med kvällens resultat ner från 9:e till 12:e plats, 2 poäng före Västervik under sträcket och 4 poäng före SSK i botten. Samtidigt är det 11 poäng upp till Timrå i toppen nu.
Känns det igen?
Jag tycker det tyvärr mer och mer börjar likna säsongen för 2 år sedan...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0