Rögle vände för tredje matchen i rad

I match 1 var det BIK som hade 0-2 efter den 1:a perioden, men i 3:e vände Rögle från 0-2 till 5-2. I match 2 var det 0-0 efter 2 spelade perioder. I 3:e gjorde BIK 1-0 med typ 10 minuter kvar att spela, men på några minuter vände Rögle till 1-2 och vann även den matchen. På liknande sätt vann man också match 3 igår. Där var det BIK som tog ledningen redan efter knappt 2 minuters spel. 1-0 stod sig också perioden ut och även efter 2 spelade perioder. Noterbart är alltså att Rögle inte har gjort ett enda mål under period 1 eller 2 i någon av de här 3 matcherna. Där har BIK 3-0. I period 3 leder Rögle däremot överlägset, 8-1. Här satt det dock långt in, även om man vann skotten med 16-2 och hade ett mål bortdömt tidigare i 3:e perioden, men det dröjde enda tillss klockan stod på 16:30 innan Alen Bibic av alla kunde kvittera. Det var ett mål som tog matchen till förlängning och där fortsatte Emil Kruse att storspela. Tyvärr räckte det inte ändå, för efter 17:36 i period 4 kunde Edwin Hedberg avgöra för Rögle, som därmed har 3-0 i matcher och väl i och med det målet i praktiken är klara för SHL till nästa säsong...