Pantern vände inför storpublik

Pantern hade gratismatch i Malmö arena idag och då kom det hela 7463 åskådare, vilket ju är mer än vad Redhawks har på många av sina matcher. Grymt! Visserligen drar väl säkert just Modo en del folk, men över 7000 pers visar ändå på att det även finns ett hockeyintresse för Pantern i Malmö. Kul!

Matchen då?
Ja, den fick Pantern en katastrofal start på när Modo gjorde 2 mål på 70 sekunder drygt 5 minuter in i matchen, men Pantern visade på oerhörd styrka när man reducerade i den 1:a perioden, kvitterade omgående i den 2:a och gjorde matchavgörande 3-2 drygt 3 minuter in i 3:e perioden. Axel Wemmenborn var det som satte det matchavgörande målet och Pantern befäster därmed sin 3:e plats i tabellen. Man har nu 70 poäng. Det är 7 poäng upp till Bofors. Visserligen med en match mer spelad än BIK, men ändå. Man har dessutom 15 poäng ner till Vita hästen som just nu är 9:a. 15 poäng på 11/12 matcher, det ska man givetvis inte tappa. Pantern kommer att spela slutspelsserien efter grundseriens avslut.