Kört för Modo?

Frågan är om inte loppet blev kört för Modo när man föll hemma mot Skellefteå i torsdags med 2-5. Oscar Hedman gav visserligen Modo ledningen och Boby Buttler gjorde 2-1 efter att Skellefteå kvitterat, men sedan var det roliga slut för Övikslaget. Skellefteå vände till 2-3 i 2:a perioden och i 3:e satte John Norman 2-4 med 10 minuter kvar att spela och sedan fastställde man slutresultatet 2-5 i öppen kasse.

Brynäs - Linköping 4-2

Modo förlorade, men tur i oturen förlorade både Rögle och Malmö också. Malmös 4 matcher långa vinstsvit är därmed över, men man är ändå 9 poäng bakom Rögle och 12 bakom malmö, med 15 poäng kvar att spela om. Kontraktet är alltså i det närmaste säkrat för Malmös del, trots förlusten här mot Frölunda.

HV gick upp till 3-0, men Fäjestad vaknade i 3:e perioden, reducerade 2 gånger om, men det räckte inte hela vägen. 3 mycket viktiga poäng för HV.

Växjö tog också 3 viktiga poäng, samtidigt som Djurgården tappade poäng och man är nu bara 3 poäng bakom, så den där 6:e platsen är nog inte allt för säker för Djurgårdens del...