Västerås ångar på i toppen

1 match spelades ikväll i Hockeyallsvwnskan och det var Västerås som gästades av Björklöven. De båda möttes ju i Umeå i preniären och då vann Västerås med 0-3. Nu vann Västerås också, med 5-2. Man har därmed 38 poäng efter 17 spelade matcher, exakt dubbelt så många poäng som Björklöven, Leksand och Timrå har. Jeremy Williams gav hemmalaget ledningen redan efter 54 sekunder och Anton Mylleri ökade på till 2-0, innan Kim karlsson reducerade för Björklöven, drygt 2 minuter från paus. Västerås ökade dock på till 3-1, men Löven reducerade på nytt, vägrade släppa taget. Inte förrän i 3:e perioden fick man släppa, när Andreas Borgman satte 4-2 5 minuter från slutet och där Cody Murphy definitift satte spiken i kistan med 5-2 på straff bara minuten senare.