Skellefteås sviter lever vidare

Ikväl kom 11:e raka segern för Skellefteå, när Brynäs slogs tillbaka med 3-2. Det var dock Brynäs som öppnade bäst och hade hela 9-2 i skott i den 1:a perioden, men det var alltjämt 0-0 på tavlan. I den 2:a perren gjorde sedan skellefteå istället 0-1 och sedan också 0-2 i 3:e perioden. Brynäs och Bulan Berglund gjorde då en riktig fräckis med 8 minuter kvar, för när Brynäs fick spela powerplay plockade man målvakten och lyckades faktiskt sätta 1-2 i spel 6 mot 4. När man gjorde om samma sak några minuter senare gick det dock inte lika bra. då punkterade Skellefteå matchen fram till 1-3. Brynäs fick dock in ännu en reducering, men närmre än så kom man inte.

Kvällens resultat:
Brynäs - Skellefteå 2-3
Färjestad - HV71 2-4

Färjestad har inte haft nåon bra november. Det har nästan bara varit förluster och här kom ännu en förlust. De 3 poängen för HV innebär att man passerar Luleå i tabellen och parkerar på 9:e plats med 31 poäng.

Båda dessa möten var back 2 back-möten, vilket innebär att de båda alltså möts imorgon igen. Vinner HV då igen, då är man bara 1 poäng bakom Färjestad i tabellen.