Poäng för Karlskrona

Igår var det exakt 2 månader sedan KHK tog sin 1:a och hittills enda trepoängare i SHL den här säsongen. Man gjorde det mot Djurgården och nu såg det ut att bli 3 nya poäng, för man fick en kanonstart av matchen med 2-0 redan efter drygt 5 minuters spel. Örebro kom dock tillbaka och både reducerade och kvitterade, men Karlskrona bet ifrån på nytt och jorde 3-2. Där stannade det roliga. Örebro kunde nämligen kvittera på nytt och sedan också vinna på straffar, men det blev iaf 1 poäng för KHK. bättre än inget, men det hjälper ju inte. Man behöver mer poäng än så...

Gårdagens samtliga resultat:
Karlskrona -Örebro 3-4 str
Malmö - Rögle 3-1
Linköpin - Frölunda 2-3 SD
Växjö - Modo 3-2
Djurgården - Luleå 1-2

Karlskrona tar visserligen in 1 poäng på Modo, som dock också ledde, iaf efter 1:a perioden. Det var sedan länge jämnt, men till slut kunde patrik Lund bli matchhjälte för Växjö med sitt 3-2-mål i 3:e perioden.

Malmö vann ett jämnt Skånederby inför fullsatta läktare, 12 600 åskådare, vilka bar fram sitt Malmö till 3 poäng. de gör att man också klättrar förbi just Rögle i tabellen, upp på 11:e plats.

Luleå har också börjat röra på sig kan vi konstatera. En ny trepoängare in på kontot och man är nu 3 poäng bakom Örebro och 4 poäng bakom Djurgården.