Imponerande av Karlskrona

När Karlskrona var på besök i Linköping och Saab arena och när hemmalaget dessutom gick upp till 3-0, ja, då såg det ganka klart ut, men det var det inte. För kort senare fick KHK in reduceringen och inte långt efter det också 3-2. Sedan pangade man ockå dit 3-3 och tog även bonuspoängen på straffar. Det ledde till att hemmalaget blev utbuat av de egna fansen och Dan tagnes i LHC-båset var allt annat än glad efteråt.

dagens samtliga resultat:
Linköping - Karlskrona 3-4 SD
Luleå - Växjö 2-1
Skellefteå - Brynäs 4-0
Örebro - Frölunda 5-3
HV71 - Färjestad 2-1 str

Luleå fick till slut med sig 3 nya poäng, men det satt långt in. Man gick upp till 2-0, men Tuomas Kiiskinen styrde in ett skott från rickard Gynge 5 minuter från slutet och sedan var 2-2 vääldigt nära när Växjöspelaren bara hade att lägga in pucken i öppen kasse, men då lyckades Janne Sandström blocka pucken över ribban och Luleå vann ändå matchen och fick med sig alla 3 poäng.

Skellefteå är nu också nya serieledare, på riktigt, efter att man tagit 12:e raka segern och 2:a raka segern mot Brynäs på 2 dagar. Starkt av SAIK, som verkligen är inne i ett stim just nu. Man bara kör och kör...

HV såg också ut att gå mot 2:a raka segern på 2 dagar mot färjestad, men Manus Nygren ville annat och satte 1-1 12 sekunder från slutet. HV tog visserligen bonuspoängen, men de flesta av de 6836 åskådarna i Kinnarps arena hade nog räknat med 3 poäng där, men det är inte slut förrän det är slut...

Modo to 3 blytunga poäng när man slog Rögle med 4-1 i en riktig sexpoängsmatch. Rögle var 4 poäng före Modo innan dagens match, rögle över sträcket, Modo under. Hade Rögle vunnit hade man alltså gått förbi Malmö igen, men nu vann Modo och Rögle är därmed ruskigt nära det där nedre sträcket. Modo är bara 1 poäng bakom och sedan är Malmö bara 2 poäng före Rögle, så det tätnar kring de där 3.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0