Rekord?

När mora igår sköt 70! skott mot Vita hästen kan det ha varit någon form av rekord i svensk elithockey. Man hade 23-4 i skott bara i den 1:a perioden, ändå stod det 1-3 på tavlan. De 3 första skotten Hästen hade på mål i perioden gick in och då stod det redan 20-3 i skott. I 2:a perioden studsade mora tillbaka litegrann och både reducerade och kvitterade. Man fortsatte sedan att bombardera Axel Brage i Hästenkassen i den 3:e perioden, men istället var det Hästen som gjorde 3-4 på sitt 1:a skott i perioden. Mora lyckades kvittera på nytt, men i straffläggningen var det ändå Hästen som drog det längsta strået, trots totalt 70-21 i skott. Att göra 5 mål på 21 skott är ruskigt bra utdelning, samtidigt som 4 mål på 70 skott är ganska svagt. Det ger 1 mål på ungefär 17-18 skott.