Hockeyallsvenskan fortsätter att vara ganska haltande. Rögle har nu spelat 18 matcher. AIK, Oskarshamn, Almtuna och Asplöven har spelat 16. Resten har spelat 17 matcher. AIK och Oskarshamn möts dock imorgon i ett riktigt bottenmötte och Asplöven gästar Malmö.

Bofors - Timrå 1-2 str

Mora - Björklöven 0-3
Karlskrona - Rögle 5-3
Vita hästen - Södertälje 2-1

Lagen som här har spelat 2 matcher är rögle, Mora och Södertälje. Det har resulterat i 0 poäng för SSK, 0 poäng för Rögle och 3 poäng för Mora, vilka man tog just mot Rögle nere i Ängelholm. Sedan blev det stopp hemma mot Björklöven, som gjorde en riktigt bra bortamatch och där Kevin Lindskoug återigen gjorde en bra matvh och höll nollan. Den segern innebär att Löven klättrar över sträcket, men notera då att både AIK och Oskarshamn där under har en match mindre spelad. Vinner IKO imorgon passerar man Björklöven på nytt. Gör man inte det är Löven faktiskt över sträcket på riktigt.

Södertälje tappade matchen mot Malmö i 2:a perioden, där Malmö går in och gör 1-4. Joey Tenute ökade sedan på till 2-6 i 3:e perioden, innan man slappnade av litegrann och bjöd in SSK lite i matchen. Det var doc aldrig någon fara på taket. Tung förlust för SSK, vilken följdes upp med ännu en förlust nere mot Vita hästen, som då återigen är på vinnarspåret, efter att Robin Dahlström och Morgan Hassel satt de båda kassarna för Hästen, den sistnämnda bara minuten efter att SSK hade kvitterat, inför ögonen på, läs noga nu, 4694 åskådare! Det är fler än vad vissa SHL-lag har haft på sina hemmamatcher och faktiskt inte långt ifrån vad Leksand .hade hemma mot Växjö i torsdags. Riktigt, riktigt bra av Hästen.

Karlskrona hade 2-0 efter den 1:a perioden. Rögle reducerade, men KHK gjorde 3-1. Sedan kom Rögle tillbaka och gjorde både 3-2 och 3-3. Kvitteringen kom med dryga minuten kvar av 2:a perioden. Sedan lyckades man inte hålla i det hela vägen och hemmalaget kunde göra 4-3 och 5-3 i 3:e perioden.