Nordströmeffekten uteblev

Igår spelades den sista och kompleterande matchen för den 23:e omgången. AIK mot Björklöven. 1:a matchen för nya tränaren, Peter Nordström. Såhär gick det:

AIK - Björklöven 3-4 str

Hemmalaget tog ledningen redan efter 24 sekunder i den 1:a perioden, men Björklöven kvitterade senare. AIK återtog dock ledningen i den 2:a perrren, men löven kvitterade på nytt, 43 sekunder in i 3:e perioden och gjorde sedan 2-3 i boxplay några minuter senare. Oliver Kylington kunde dock kvittera för Gnaget med drygt 3 minuter kvar att spela. Det var också slutresultatet efter 3 spelade perioder och även efter sudden. På straffar blev sedan Lukas Sandström matchhjälte när han var den enda som lyckades göra mål på straff.

Det innebär att AIK fortsatt är kvar i botten och att Björklöven klättrar förbi Bofors och Timrå upp på 9:e plats.