Södertälje över det negativa kvalsträcket

Full omgång av Hockeyallsvenskan har spelats i helgen och såhär har det gått där:

Malmö - Västerås 2-3
Rögle - Timrå 3-4 SD
Asplöven - Bofors 4-3
Djurgården - Björklöven 7-0
Oskarshamn - Södertälje 3-4
Troja - Almtuna 2-3
Karlskrona - Mora 3-2

Seger igen för Södertälje, som nu är uppe över kvalseriesträcket, för 1:a gången på väldigt, väldigt länge. Starkt jobbat av SSK, som hade 0-3 efter den 1:a perioden. Oskarshamn åt sig nästan ikapp mot slutet, men nådde inte hela vägen.

Det gjorde inte heller Troja, som fick se sig besegrade av Almtuna och vem gjorde segermålet för AIS om inte Simon Matsson, x-leksingen som lånades ut till Troja, där han inte fick speltid och vandrade därför vidare till Uppsala, där han nu spelar en avgörande roll i laget. Kul för Simon.

Djurgården kör över Björklöven med hela 7-0. Löven är därmed under det negativa kvalsträcket igen, där man inte har varit sedan i oktober, innan man kom in i sin vinnarspural, då man vann allt. Nu förlorar man nästan allt och läget ser väl inte sådär jätteljust ut upp i Umeå...

Västerås vinner en viktig match nere i Malmö och drygar därmed ut avståndet ner till just Malmö, som huserar på 4:e plats i tabellen och som hade chansen att krypa närmre vid seger. Nu är avståndet 8 poäng istället för 2, som det hade varit vid Malmöseger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0