Västerås har kopplat greppet

Västerås ångar fortsatt på. Ny seger, nu mot Björklöven, som därmed förlorade, igen. Samtidigt föll Karlskrona mot formstarka Rögle och Västerås är därmed serieledare, trots att KHK och BIK har 1 match mindre spelad. Vid seger för de båda klubbarna där är KHK ändå 1 poäng bakom VIK och BIK är 2 poäng bakom. Så just nu är det alltså ett litet grepp för Västerås i kampen om seriesegern.

Såhär gick det i torsdags och igår:
Västerås - Björklöven 5-2
Asplöven - Oskarshamn 2-4
Mora - Södertälje 2-1 SD
Timrå - Almtuna 1-2 SD
Rögle - Karlskrona 4-2

Almtuna fortsätter att ta sina ströpoäng och Timrå är fortsatt ojämna. Vissa matcher är riktigt bra, medan andra är riktiga bottennapp. Nu behöver man verkligen poängen om man ska nå playoff, annars är säsongen snart över för det forna Elitserielaget.

Just nu är Oskarshamn på playoffplats, efterseger uppe i Haparanda. En mycket stark seger och IKO ska definitivt inte räkna bort, i år heller. Man har haft det motigt under säsongen, men nu är man på gån. Kruxet är bara att det är fler lag som vill åt den där playoffplatsen, den som IKO i nuläget har.

Tur i oturen för Löven så blev det "bara" 1 poäng för Södertälje när man gästade Mora. 1 poäng är dock alltid 1 poäng och avståndet ner till de båda lagen där under sträcket drygades därmed ut litegrann.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0