Troja lämnade jumboplatsen

Det gjorde man, men noterbart är också att Karlskrona kanske är på väg att slarva bort det här såhär i slutet av säsongen? Igår blev det nämligen ny förlust, i Södertälje. Visserligen efter straffar, så man fick med sig 1 poäng, men det räcker ju inte där uppe i toppstriden och Västerås grepp består alltjämt.

Såhär gick det i helgens matcher:
Troja - Rögle 5-3
Mora - Timrå 6-1
Södertälje - Karlskrona 1-0 str
Asplöven - Malmö 1-4
Oskarshamn - Djurgården 2-3 SD
Almtuna - Bofors 2-3 str

Ruggigt starkt av Troja, som slår seriens mest formstarka lag. Grymt! Man lämnar därmed också jumboplatsen i serien, till förmån, eller vad man ska säga, för Björklöven. Tyvärr för Trojas del tog ju SSK 2 poäng, så man knaprade bara in 1 poäng, samtidigt som Björklöven tappar ännu mer mark där i botten av tabellen.

Almtuna fortsätter alltjämt att ta sina ströpoäng och man tar dem även mot topplagen. 1 pinne mot Bofors är bra. Bra är det också för malmö, som därmed plockade in poäng både på Bofors och Karlskrona. Malmö vann nämligen uppe i Haparanda. 4:e gången gilt kan man säga. Man har aldrig tidigare vunnit där uppe, men nu var det dags.

Mora krossade Timrå med 6-1. 2-0 stod det inför den 3:e perioden, men då kom målexplossionen och det var aldrig något snack om saken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0