Karlskronas första förlust

I omgång 6 åkte Hockeyallsvenskans skrällag såhär långt, Karlskrona HK, på sin 1:a förlust. Detta borta mot Oskarshamn, när Ugglorna vann med 4-3.

Timrå - Björklövwn 1-0 str

Västerås Fredrik Johansson avgjorde 2:38 in i sista perioden och Rögle fortsätter alltså att ha det tungt.

Asplöven hade 4-1 med 3:54 kvar att spela. Almtuna gav dock inte upp och det blev spännande mot slutet ändå. Den ensama Asplövensupportern som fanns på plats i Gränbyhallen fick slutligen i alla fall jubla, för Asplöven lyckades hålla undan. Det var annars en väldigt dålig publiksiffra i Gränbyhallen. 979 åskådare. Det är inte ofta det är under 1000 personer i Hockeyallsvenskan. Senast var väl typ Borås...

Mora kvitterade Djurgårdens ledning i sista perioden och tog sedan ledningen genom Mikael Wikstrand. Djurgården tog timeout och bara 37 sekunder från slutet kunde Nils Andersson kvittera för bortalaget och rädda en poäng hem till Stockholm.

SSK gjorde en enormt stark insats. Bofors ryckte åt sig en 0-2-ledning, men Södertäle gjorde en megauppryckning och vände i 2:a perioden och ångade bara på i den sista. Slutligen var det inget snack om saken. En glasklar Södertäljeseger.

Timrå spelade något så ovanligt som en 0-0-match hemma i E.on arena och man kunde slutligen vinna drabbningen mot nykomlingen från ettan, Björklöven, när Daniel Öhrn avgjorde på straffar.