Västerås har det jobbigt...

Västerås har det tungt just nu. 2:a raka förlusten den här omgången, när enormt svaga Almtuna inte bara vann, utan också krossade Västerås med hela 6-0 och därmed tog sin 1:a seger i ordinarie matchtid den här säsongen. Oerhört skönt för Uppsalalaget gissar jag, men vilka odds det måste ha varit på 6-0...

Såhär gick det i matcherna:
Almtuna - västerås 6-0
Djurgården - Rögle 1-0
Mora - Oskarshamn 5-2
Björklöven - Karlskrona 1-2
Södertälje - Asplöven 3-6
Timrå - Malmö 2-3
Bofors - Troja 4-0

Det är inte bara Västerås som har det jobbigt. Södertälje har det inte heller lätt. Här hade man 2-0 efter 1:a perioden, tappade det till 2-3 i 2:a och förlorar slutligen med 3-6. Ruskigt starkt av asplöven, som hittills är med i högsta grad och slåss om playoffplatserna. Det är långt kvar, jag vet, men en rejäl buffert håller man på att skaffa sig iaf.

Karlskrona är i toppen för att stanna. Det kan vi nog definitivt fastslå nu. Ny seger, uppe i Umeå. En mtycket svår bortamatch, men Björklöven har hamnat rejält snett nu på senaste och måste nog hitta på något snart, för faktum är att man nu är sist i tabellen, i och med Almtunas seger.

Att Västerås har det jobbigt blir på bekostnad av Malmö, som är i ett riktigt flow just nu. 5:e raka segern och man är i högsta grad med och slåss om direktplatserna. Faktum är att man nu har en direktplats, på bekostnad av just Västerås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0